Oletko loppumassa ideoista tulevaa keittiöremonttia varten? Miksi et harkitsisi nuuskimista FB: n ympärillä ja tutustu kaikkiin niihin upeisiin sivuihin, joissa puhutaan keittiön suunnittelusta. Tässä ovat parhaat Facebook -sivut, jotka voivat todella auttaa sinua ideoissasi keittiön sisustamiseen.
Ideoita keittiön suunnitteluun
Kitchen Design Ideas on lajissaan suurin Facebook -sivu. Yli 1,2 miljoonasta tykkäyksestä on varmasti ollut apua monille ihmisille keittiön suunnittelussa tai kunnostamisessa. Sivulla on aivan mahtavaa, että se on erittäin aktiivinen ja se näyttää yleensä yli kolme kuvaa joka päivä. Jokainen viesti saavuttaa yleensä tuhansia vain muutamassa minuutissa. Eri verkkosivustoilta tulevat keittiömallit ovat niin arvostettuja, että ne jaetaan muiden ihmisten aikatauluihin. Ei ole yllättävää, että osakkeiden lukumäärä on keskimäärin noin sata.
Keittiön suunnittelu (sisustus)
Toinen mahtava Facebook -sivu olisi Kitchen Design. Se on merkitty sisustussivuluokkaan. Sivu on saanut yli neljäkymmentätuhatta tykkäystä. Se keskittyy lähinnä nykyaikaisiin trendeihin. Siten se sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat nykyaikaisia ​​keittiöitä nykyaikaisiin koteihinsa. Nykyaikainen keittiösuunnittelu on melko helppo saavuttaa, varsinkin kun suurin osa kaupoissa myytävistä keittiölaitteista on suunniteltu tällaiseen aiheeseen. Albumit on järjestetty värimaailman mukaisesti. Seuraajien olisi helppo tarkistaa valokuvia, joilla on jotain tekemistä haluamansa värimaailman kanssa.
Keittiön suunnittelu (tuote/ palvelu)
Toinen samanniminen sivu voidaan myös seurata keittiön suunnittelun inspiraationa. Tällä sivulla on kuitenkin vähemmän seuraajia. Seuraajia on yli kymmenen tuhatta. Siitä huolimatta se on yhtä hyödyllinen kuin edellinen sivu. Kuten sivun kuvauksessa todetaan, Kitchen Design tehtiin näyttämään huonekalujen uusimmat trendit. Näin ihmiset löytävät helposti halutun ilmeen keittiölleen. Sivulla on melko paljon valokuvia, jotka keskittyvät pääasiassa keittiötasoihin ja keittiön valaistukseen. Suurin osa kuvista on otettu sisustussuunnitteluohjelmistolla.
Moderni keittiön suunnittelu
Modern Kitchen Design on myös hyvä sivu seurata. Tätä kirjoitettaessa se on saanut kahdeksan tuhatta seuraajaa. Sivulla on paljon valokuvia, jotka liittyvät moderniin muotoiluun. Mutta vaikka sivun nimi näyttää siltä, ​​että se koskee modernia keittiösuunnittelua, on huomattava, että valokuvia myös muista kodin huoneista julkaistaan. Makuuhuoneet, olohuoneet ja muut kodin suuret alueet ovat hyvin peitettyjä. Sivu ei myöskään pidä kiinni erityisesti nykyaikaisista teemoista. Itse asiassa on olemassa melko paljon tyylikkäitä ja perinteisiä keittiövalokuvia.
Ilmaisia ​​sisustusideoita kodin sisustukseen
Facebookissa on niin paljon sivuja, jotka käsittelevät sisustusta yleensä. Näiden joukossa on sivu Ilmaiset sisustusideat kodin sisustukseen. Tämä sivu on sisällytetty luetteloon, koska sillä on niin paljon kuvia keittiöistä – sekä moderneista että perinteisistä. Päivitykset ovat säännöllisiä, mutta viimeaikaiset Facebook -muutokset pakottavat sivun seuraajat käymään manuaalisesti päivitysten saamiseksi. Tämän sivun pysäyttäminen olisi varmasti ajan arvoista.

Comments are closed.