Löytää itsesi lukitsematta kotoa on kauheaa, mutta sinun on käsiteltävä sitä oikein. Katso, mitä sinun pitäisi pitää mielessä, jos haluat huonon kokemuksen päättyvän mahdollisimman nopeasti.

Pidä avain lähellä

Älä tee sitä virhettä, että piilotat vara -avaimen puutarhassa olevan kiven alle, koska se vain johtaa siihen, että murtaudut, kun joku löytää sen. Jos haluat pitää avaimen lähellä hätätilanteessa, on parasta jättää se saman naapuruston ystävän käsiin. Jos sinulla ei ole läheisiä ystäviä, voit aina jättää sen naapurin luo, mutta ole varovainen, koska sen pitäisi aina olla joku, johon luotat, koska et koskaan tiedä mitä voi tapahtua.

Älä yritä murtautua sisään

Jos yrität potkia ovea alas, sinulla on hyvät mahdollisuudet murtua luut. Tämä on vielä todennäköisempää, jos sinulla on kiinteä ovi, joten älä jää kiinni hetkestä ja yritä murskata tiesi sisälle. Jopa ikkunan rikkominen on vaarallista, koska kun yrität kiivetä rikkoutuneen lasin yli, voit leikata itsesi. Sinun on myös pysyttävä loukussa kodissasi, kunnes joku voi tulla korjaamaan rikkoutuneen oven tai ikkunan, joten se aiheuttaa sinulle vielä enemmän haittaa.

Pidä puhelin mukanasi

Siksi on hienoa, että kaikilla on aina kännykkä mukanaan näinä päivinä. Jos huomaat olevasi lukittu ulkona, voit soittaa kumppanillesi ja hän voi hiipiä pois töistä avataksesi oven sinulle. Jos sinulla on isompi lapsi, voit myös pyytää häntä avuksi. Jos sinulla ei ole puhelinta mukanasi, se tekee kaikesta monimutkaisempaa, ja vaikka pyydät naapurin puhelinta, on epätodennäköistä, että muistat useita matkapuhelinnumeroita pään yläosasta.

Soita lukkoseppä

Oletetaan, että sinulla ei ole lapsia ja kumppanisi on maan toisella puolella työmatkalla. Mitä teet sitten, jos et halua viettää yötä nukkumassa puutarhassa? Soita lukkoseppä ja heidän pitäisi pystyä käsittelemään ongelmasi mukavasti ja nopeasti. Jos sinulla on älypuhelin, voit käyttää Internetiä paikallisen henkilön löytämiseen, mutta ehkä kannattaa pitää numero puhelimessasi, koska et koskaan tiedä, milloin tarvitset sitä.

Sinun on pysyttävä turvassa

Jos ulkona on pimeää, voi olla vaarallista istua ympärillä odottamassa, että joku tulee pelastamaan sinut. Saatat asua karkealla alueella tai jossain keskellä ei mitään. Kysy suosikki naapuriltasi, voitko tulla kahvikupille, kunnes joku saapuu, tai jos olet todella epätoivoinen, voit lukita itsesi autoosi. Varmista vain, ettet muutu kohteeksi, koska et koskaan tiedä, mitä voi tapahtua nykyään niin monien outojen vaeltellessa.

Comments are closed.