Jos et voi rentoutua kotona, missä voit odottaa sulavan stressisi pois? Vaikka sinulla on vaikeuksia rentoutua kotona juuri nyt, voit tehdä joitain asioita auttaaksesi sinua, joten katsotaanpa joitain asioita, joita sinun tulisi harkita, jos haluat alkaa tuntea itsesi miljooniksi dollareiksi tästä lähtien.

Nukkumaanmenon rituaali

On vain muutamia ihmisiä, jotka nukahtavat heti, kun heidän päänsä koskettaa tyynyä, ja heidän pitäisi luulla olevansa onnekkaita. Kaikki muut heittävät ja kääntyvät useita kertoja ennen kuin he lopulta nukahtavat, mutta jos keksit nukkumaanmenoa, sinulla on helpompi ajautua pois. Tämä voi olla niin yksinkertaista kuin sammuttaa kaikki elektroniset laitteet ennen nukkumaanmenoa ja lukea kirjaa 20 minuuttia, kunnes tunnet silmäsi raskautuvan.

Oikea valaistus

Jos kotisi on aina mahdollisimman kirkas, sinun on vaikea rentoutua yöllä, mutta samalla et halua istua täydellisessä pimeydessä. Jos sinulla on himmenninkytkimiä joissakin huoneissa, voit hallita valon määrää erittäin helposti ja tunnet olosi rennommaksi melkein heti. Jos et halua mennä tätä reittiä, käytä ainakin pieniä pöytävalaisimia päävalon sytyttämisen sijasta, kun yrität rentoutua olohuoneessa yöllä.

Puutarhakeidas

Voit tehdä satoja asioita puutarhallasi tehdäksesi siitä paikan, johon voit mennä rentoutumaan milloin haluat. Aloita suihkulähteellä, koska juoksevan veden ääni riittää ottamaan kenet tahansa kuvitteelliselle matkalle trooppiselle saarelle. Jos puutarhassa on puita, saatat pystyä ripustamaan riippumaton ja voit maata sen päällä, kun olet stressaantunut. Jopa puutarhassa istuttamasi värikkäät kukat voivat vaikuttaa myönteisesti mielialaasi.

Kirjoita asiat muistiin

Jokaisen päivän lopussa olet tehnyt paljon hienoja asioita. Ne voivat olla vain pieniä, koska kukaan ei vaikuta maailmaan valtavasti joka päivä, mutta nämä pienet asiat yhdistyvät. Sinun on vain aloitettava niiden kirjoittaminen muistiin ennen nukkumaanmenoa, jotta et unohda niitä. Positiivisten asioiden kirjoittaminen saa sinut tuntemaan olosi sata kertaa paremmaksi juuri viettämästäsi päivästä ja sinulla on vähemmän todennäköistä, että näet pahoja painajaisia ​​nukkumaan mennessäsi.

Osta lepotuoli

Sen sijaan, että istuisit sohvalla, kun katselet televisiota, olet paljon rennompi, jos ostat lepotuolin. Vaikka televisio olisi kytketty pois päältä, voit maata ja lukea kirjaa samalla kun nautit mukavasta single malt -skotista. Muista etsiä laatua, jos päätät ostaa uuden tuolin, koska vaikka saatat joutua roiskuttamaan ylimääräisiä satoja dollareita, voit käyttää tuolia vuosia, joten haluat jotain, johon olet täysin tyytyväinen.

Comments are closed.