Lopulta sinun on ostettava uusia laitteita ja on joitain asioita, joita sinun on varottava. Tarkastelemme joitain ehdotuksia sen perusteella, mitä muut ihmiset ovat kokeneet aiemmin, ja sen pitäisi auttaa sinua valitsemaan tarvitsemasi oikeat laitteet.

Monimutkainen ei ole parempi

Kun vierailet kaupassa ja katsot kaikkia laitteita, sinun ei pitäisi olla vaikuttunut tietyistä laitteista vain siksi, että niiden käyttö näyttää monimutkaisemmalta. Nämä hienot painikkeet saattavat innostaa sinua ja laitteessa voi olla paljon enemmän ominaisuuksia, mutta päivän lopussa et ehkä edes käytä mitään niistä. Haluat vain ostaa jotain tarvittavilla ominaisuuksilla, joita käytät säännöllisesti, ja kaikki muu on vain esittelyä varten, joten älä heitä rahaa tyhjäksi.

Ota ulkonäkö huomioon

Kuka tahansa voi mennä ulos ostamaan laitteen, johon hänellä on varaa, vaikka se olisi hyvin kallista, mutta miksi haluat ostaa jotain, jos se näyttää kamalalta, kun tuot sen kotiin? Suuret laitteesi ovat esillä koko ajan, joten haluat niiden sulautuvan kaikkeen muuhun keittiössäsi. Jos et ota heidän ulkonäköään huomioon, saatat päätyä silmänräpäykseen, jota et voi katsoa. Ennen kuin otat sen kotiin, voit varmasti arvioida, kuinka hyvältä jokin näyttää.

Koolla ei ole väliä

Laitteita on erikokoisia ja -muotoisia, joten ostaessasi varmista, että ne ovat riittävän suuria tarpeisiisi. Jos ostat pienen riisinkeittimen, saatat joutua käyttämään sitä kahdesti, jos haluat tarpeeksi ruokaa perheesi ruokintaan, mutta koska se on niin halpaa, sillä ei ole niin väliä. Kun käsittelet isompia laitteita, kuten jääkaappia tai erillistä pakastinta, sinulla on oltava riittävästi tilaa ruoan säilyttämiseen, muuten kaikki muuttuu monimutkaisemmaksi.

Älä osta mitään liian isoa

Olemme juuri koskeneet ostamaan jotain riittävän suurta tarpeisiisi, mutta se ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi ostaa suurimmat laitteet, jotka saat käsiinsä. Tämän lähestymistavan ongelma on huone, jonka he ottavat talosi sisälle, joten voit tuhlata tilaa tarpeettomasti. Sinun on myös varmistettava, että voit tuoda jotain sisälle, koska jos se on liian suuri, et ehkä pysty tuomaan sitä sisään ja kantamaan sitä kapeita portaita pitkin kellariisi.

Mene aina laadun mukaan

Voit ostaa halvimman laitteen, jonka saat käsiini, mutta ole valmis korjaamaan ne useammin. Jääkaapin korjausmiehet eivät myöskään ole halpoja, joten saatat huomata, että sinun on vaihdettava jotain sen sijaan, että käytät rahaa saadaksesi jonkun korjaamaan sen. Jos ostat laadukkaan laitteen tunnetulta tuotemerkiltä, ​​sinulla on paljon pienempi todennäköisyys joutua vaikeuksiin ja se kestää ajan. Se voi maksaa sinulle enemmän alussa, mutta säästät paljon enemmän pitkällä aikavälillä.

Comments are closed.